göteborg

Tjenare, dom som nu orkar läsa..
 
Har hunnit vara i göteborg sen senast jag skrev (fast dom som har mig på fb eller insta vet nog redan det), men där uppdaterar jag iallafall flitigt, är tyvärr en no-lifer mobilnörd.
 
Det enda som suger nu när jag kom hem från göteborg är ju att jag är en fattig skolungdom igen.. men det var det då fan värt, kändes bra med lite nya grejer!
 
Måste även bjussa på en bild på mina sjukt snygga skor jag köpte..
 
 
 

mot Luleyoo

Tjo
 
Sitter och väntar på att min buss ska gå, äckligt jobbigt att vänta på saker..livet är allt bra jobbigt ibland. Sen måste jag även byta buss i luleå, körkort tack (!!!).
 
Ska iallafall till Sandriicsh och Töntjäveln, slaggar nog sen på deras otroligt sköna soffa i natt. 
 
vi höreees

oh the humanity.......

 
 

Orkar inte sova

Börjar bli trött men orkar inte lägga mig, (jag vet, höjden av lathet. En del av min så kallade charm), men vill inte gå och lägga mig såhär tidigt, endast för att jag vet att jag är ledig och kan sova ut. Ska kämpa på..
 
Annars så har jag tråkigt och har ångest över att jag är väldigt fattig för tillfället, och ska till göteborg om 15 dar ungefär.. måste åka till morsan och köra puppy eyesen. Vet inte ifall det kommer att funka, but it's worth a try! Som sagt, är rätt charmig. Tycker jag iallafall hehe.
 
ska försöka roa mig själv på något vis nu, förmodligen blir det att lira lite candy crush.. höreees
 
 
 
 

The party is in my head

Sitter i soffan som vanligt, så är det när man inte har något att göra.. måste skaffa mig ett liv.
 
har iallafall varit ute och övningskört en sväng, fast denna gång hade vi inte mercan som jag är van vid så lite hackigt gick det väl.. men det gick bra ändå. 
 
Istället för att glo på skiten på tv ska jag nog slå på lite musik och ha lite party för mig själv.. helt sjukt hur jag kan dansa och sjunga och få för mig att jag är Beyonce som har konsert haha! 
 
peace 
 
 
 

lite av lägenheten

 
 
 
 
    
 
..eller ja, det mesta av lägenheten. Finns mycket kvar att göra, behöver en lampa över matbordet, massa detaljer, barbordet ska upp på pelaren i köket också lite smågrejer.
 
 
 

15-09-2013

Har placerat arslet i soffan nu, jävligt skönt kan jag ju meddela!
 
Har storstädat hela lägenheten tidigare, drog sen till morsan och käkade smörgåstårta och drack kaffe (min broder fyller år idag, grattis mongo♥). 
 
Gick även och skulle skaffa gymkortet idag, men det krånglade sig så måste gå tillbaks dit nästa vecka. Men det är bara att börja träna iallafall. 
 
Nu ska jag återgå till mitt tv-tittande, peace
 
 

Vardagen

Har städat litegrann, ska fortsätta sen för min broder fyller år imorgon så då ska alla komma hit och fira han...måste ju bevisa att jag kan hålla ordning och reda!! 
 
Annars så känner jag mig stressad över en uppgift som tydligen ska in imorgon, vi ska hitta ett recept som vi ska laga på måndag inför en jury osv.. Och har ingen jävla aning om vad jag och Mikaela ska göra. Får ringa farsan igen...
 
 
 
saknar min lilla Frasse! ♥ ( eller bosse som ägarna har döpt han till)
 

segare internet får man leta efter

nä, nu ger jag tamefan upp.. internet vägrar då samarbeta som alltid, försöker se idol men det går tyvärr inte..
 
skola imorgon som vanligt, måstemåstemåste vakna.. kan inte försova mig en dag till. Tror jag har gjort det i princip varje jävla dag sen skolan börja, dom rapporterar säkert till csn snart. Måste fan skärpa mig haha! 
 
nu blir det att tvätta bort spacklet från facet och slagga, vi höres yao..

ut och göra boden osäkert

sådär, kom precis ut ur duschen och håller på att tvätta sängkläderna, ytterst kul..
 
nä men, ska bara ta på mig lite kläder så ska jag dra och handla och hämta morsan från jobbet, ska övningsköra.. faktiskt jävligt kul, men det är mycket kvar att lära haha. Måste även börja plugga teori.
 
 
lät sminket vara kvar eftersom att jag ska ut offentligt och vill inte skrämma någon liten stackare.. haha skämtåsido, vi höres!
 
ps. tapeterna i bakgrunden är inte mitt egna val, var tvungen att poängtera det då dom är riktigt jävla fula.
 

två år kvar, tjalalalala

tjena 
 
är i skolan för tillfället, och det känns pissigt haha. Hur i helvete ska man klara 2 år till? men man måste väl...eller måste och måste men slutbetygen känns ganska viktigt att ha. 
 
Annars så var det party i lördags eftersom att Sandra har fyllt 20, så det blev utgång.. var ett tag sen! Men kul var det iallafall. 
 
  
expectation vs. reality haha!
 
 

RSS 2.0