Koffein

Godmorgon, vaknade för ett tag sen och har äntligen fått mitt kaffe... eftersom att sandra drog till jobbet och nicko låg och sov så visste jag inte riktigt hur jag skulle göra med en sånhär kaffefilter-kokare (eller vad dom nu heter) så gjorde som jag trodde man skulle göra... men det blev inget kaffe av det. Men sen så vaknade nicko så han hjälpte mig! 
 
okej, enough om kampen för kaffe.... Åkte till Sandra och Nicko igår, så slaggade här också... otroligt skön soffa faktiskt, fast kan nog sova lite hursomhelst bara det inte är varmt så är det lugnt.
 
 
 

Älskade älskade spel

 
är totalt beroende av detta spel, haha... även hur förbannad jag än kan bli på det! ♥ måste nog skaffa mig ett liv...hört att det kan vara kul
 

5 punkter

 
 
* Är en ganska oseriös person, så ta det jag skriver med en nypa salt och varnar er: kan vara hyffsat bitter.
 
* Har sämst tålamod.
 
* Ville tydligen bli en Hells Angel när jag var TIO år, haha.. hade totalt glömt bort det men Mankan fräschade upp mitt minne när jag träffade han för ett tag sen. Var en speciell unge..
 
* Är oerhört osmidig.
 
*Älskar att sjunga (och lyssna på musik) men har en sjuk scenskräck.
 

Försov mig, as usual

efter ett x-antal kaffekoppar och en seg gång uppför våran trappa (uppskattar den inte nu) så har jag placerat mitt arsle i soffan och glor på tv.. 
 
Vaknade för en halvtimme sen, så ingen skola för min del..förstod att det skulle hända! Jag kan verkligen inte vakna av alarm, jag vet inte vad som är felet men får köpa någon förjävlig väckarklocka och hoppas på det bästa. Om man kanske ska gå ut och röka fast då måste jag gå ner...trappjävel!!
 

Det lär kännas imorgon

whadduuup? 
 
själv så har jag precis duschat efter mitt första träningspass på ett par månader...känner då att jag inte kommer att kunna gå imorgon, kan knappt göra det nu! Har lite ont i bakhuvdet också eftersom att jag råkade slå i huvudet i skivstången när jag skulle lyfta den över huvudet bak till nacken.. tur att ingen var på gymmet för jag råkade ramla också! Som vanligt.
 
nä, nu blir det att glo lite tv och sen slagga.. 
 
 
 
 
 
 
 

För sista gången...nu är jag tillbaka!

Sådär, nu har jag rensat gamla inlägg och gjort lite nytt i designen.. som tur är så har jag aldrig varit bra på att blogga så det gick rätt snabbt att rensa. Insåg också hur tråkig blogg jag har haft, så nu blir det fan lite mer humor (för lets face it, i'm hiliarious) och åsikter för sådana har jag massor av. Tänker inte ha någon träningsblogg med instagram bilder på en helt perfekt upplagd frukost på en silverbricka och en blomma.. nobody does that!
 
Nä, nu ska jag rulla fläsket mot morsan för att käka något...orkar inte göra mat! 
 
 
jag och babe på alla hjärtans dag ♥
 

RSS 2.0