for real this time

Har ju tränat ett tag och sådär men har liksom inte sett så stora resultat förutom på benen litegrann, så i måndags drog jag igång på riktig. Strikt kost, inte en smula av något onyttigt och hård träning. Så jävla typiskt att jag har haft såhär i ryggen sen i måndags så har inte kunnat tränat. Men kosten har jag iallafall hållt vid. Men när det här i ryggen har åkt bort, då jävlar! Har kommit på att jag ska inte sitta och klaga på saker jag fan kan ändra på.(Grattis till mig, tog ett tag) Dock har jag inget tålamod what so ever. Men nu får jag fan lov att ha det! 
 
 

sportamore

tjenare, här sitter jag i min säng och har ont i ryggen (eller ett visst område vid skulderbladet) den värsta smärtan jag någonsin har upplevt. Sjukt! Har haft det i 4 dagar nu, måste nog kolla upp skiten imorgon.
 
Påtal om någonting annat så har mina nya skor kommit, eftersom jag inte har någon annan bild att bjuda på så får ni en bild på skorna.
 
 

God morgon

God morgon från mig och Frasse


livets gång

Kom precis hem och ligger under värmefilten efter ungefär 1 timmes promenad med Sandra, det var då fan inte varmt ute.. vad hände med global uppvärmning?Tinar upp mina ben nu...
 
orkar inte skriva vad jag har gjort idag, inte intressant alls så.. 
 
bjuder på en bild på efterätterna jag och josefine gjorde idag på skolan.

where is the love

Något som är a bit of a mystery för mig är hur de flesta (typ alla) alltid orkar och framförallt hinner fixa sig på morgonen och ha snygga kläder eller ja, inte en hoodie eller bara har jackan på sig för att det är så förbannat kallt i skolan. 
 
Med det sagt så bjuder jag på en bra låt!
 
 

kul ens

Har precis duschat och försöker nu att göra bort lite plugg, suger pung..
 
Senare ikväll blir det ett långt träningspass, var längesen känns det som så det ska bli skönt. Känner mig inte helt som mig själv när jag tränar och VILL träna. Det är så inte jag egentligen haha, men det känns bra!
 
 

Storstaden

Mobilblogg-appen vägrade att fungera igår så det sket sig ju lite. Åkte iallfall till stockholm en sväng igår och hämtade tillbaks en av våra hundar, hon har varit därnere i en vecka ungefär. Det var ju lagomt jävla segt att först sitta och vänta(!!) på flyget dit,sen sitta på ett flyg, sen sitta och vänta på att dom som hade våran hund ska komma med henne, sen sitta och vänta på flygplanet tillbaka till Luleå och sen sitta på det flyget och sist men inte minst sitta och vänta på Kallax på skjutsen hem.. men vad gör man inte! 
 

21-01-2013

Kom nyss hem från Andersson family, Linda fyllde nämligen 21 år.. så har varit där sen 5 eller något sådant!
 
Ligger i sängen nu och ska försöka sova, för det är ju skola imorgon som jävla vanligt (skjut.mig.nu!!!!!) Försökte få min älskade Mimi (hund, för er som inte visste det) att sova med mig, men nejnej hon skulle ut från mitt rum på en gång. Tack för den liksom!
 
 
Lite bättre bild på håret!
 
dessa hade jag på mig idag! Så ni vet.
 

sov gott

glömde tillägga i inlägget under att jag såg en gullig kärleksfilm nyss och vill dö litegrann!! 
 
 
bjuder på en bild på håret, inte för att ombren syns så bra.. men ändå. Godnatt mina trogna kan-räkna-på-en-hand bloggläsare.

jag är solen själv just nu

är så jävla less på skolan så det finns fan inte, obeskrivligt! Har sån lust att hoppa av, men jag vet att jag måste ha slutbetyg.. Orkar aldrig göra något på vardagarna förutom att träna, sen på helgen är jag så trött och seg så då blir det samma visa där. Och just nu har jag vääldigt mycket skolarbeten som ska in, eftersom att jag inte har pallat göra dom när jag ska! Varför ska jag vara så förbannat lat.
 
Imorgon har vi tydligen prov, håller inte koll på sånt, vilket betyder att jag inte har pluggat! Så det blir väl ett omprov till då. 
 
varsågod för detta fina lilla inlägg, nu ska bitterfittan ut och röka.. hejdå

19-01-2013

tjofan
 
var ett tag sen jag har skrivit, men har inte orkat. Idag har jag klippt (typ 2 cm, men ändå haha) och färgat håret. Det blev en slags ombre med svart hår på skallen också violett/rött i längderna.. är jävligt nöjd och ni kan väl få en bild imorgon bara för att jag är så snäll.
 
Och det var allt från mig.

10-01-2013

Hallå!
 
Nu är jag hemma från att ha haft öppet i resturangen för våra föräldrar också var det något föräldrarmöte innan. Jag och morsan drog och handlade sen. 
 
Påtal om något helt annat så har jag så sjukt mycket träningsvärk i magen, inte skönt!
 

Kafferep

Bjuder på en fin bild på min kaffekopp, ni har säkert varit nyfikna på hur dom ser ut! Har iallafall vaknat upp från en jävligt skön powernap, så nu har jag käkat och rökt och nu sitter jag och dricker kaffe för att vakna till. Peace


08-01-2013

 
Hallå! Första dagen i skolan efter lovet idag, kändes tungt. Jag vet inte ifall jag kommer att orka med skolan, vakna tidigt, läxor, vara trött och seg hela tiden. 
 
Ikväll blir det iallafall att dra och träna, kommer bli jävligt skönt med tanke på att jag inte tränat på hela lovet tror jag. Så nu är det igång igen. Det var väl allt från mig för tillfället. 

rockstar

Blev inge Ikea idag, får hoppas det blir av imorgon då! 
 
Vaknade kring halv 3, och sen dess har jag inte gjort något alls. Eller jag gick till Sandra en sväng! Och nu har jag varit hemma ett tag och är asmätt. Är jävligt sugen på Cola också.
 
har verkligen inget att skriva för tillfället, så har ingen aning om varför jag gör det då ens haha. 
 
 

---

 
Borde egentligen redan sova nu med tanke på att vi ska till Ikea imorgon och vi ska åka kring 10. Kommer vara jävligt trött, fast kan ju ioförsig sova i bilen. Är jävligt taggad på Ikea, helt sjukt.. för det är så roligt att inreda. Men ska nog försöka sova nu så aa, godnatt!
 

madness

tänkte spela lite gitarr men det sket sig när jag kom på att jag stoppade på lösnaglar igår! Har faktiskt inte varit så handikappad med dom annars. 
 
annars så sitter jag och har lite allmän ångest över att jag inte har tränat på nån vecka, har dock varit sjuk några dagar. Men det har varit så jävla kallt och jag har varit lat (ovanligt). men snart är det igång igen!
 
är lite småless också på lite smått och gott! okej, nu har det tagit en timme för mig att skriva detta, så jag ger mig nog. Peace
 
jag och tjockisvalp!
 
 
 
 
 

roadtrip

Är inte alls bakis idag, inte för att det blev överdrivet mycket alkohol igår, haha. Kom hem vid halv 4 och det första jag gjorde var att gå till köket och tog en bit av morsans smörgåstårta och slog på ett avsnitt av The Big Bang Theory, sen slocknade jag!
 
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och facebookar, ska nog gå in i duschen på ett tag. Känns jobbigt, men vad gör man inte.
 
Sitter och taggar IKEA imorgon också för nu ska jag shoppa som ett as till min lägenhet/hus vet inte riktigt vad jag ska lägga det i för kategori, men bygget är iallafall snart klart och jag vill bara köpa inredningsgrejor, så jävla kul!
 

party

Gårdagens klädsel!
 
 

happy new year

 

RSS 2.0